Purmerend

Stroomstoring in Purmerend

Purmerend – Een deel van Purmerend is getroffen door een stroomstoring. Het zou gaan om minder dan 250 huishoudens en bedrijven. De verwachting is dat de stroomstoring omstreeks 13:30 uur is opgelost. 

De volgende straten zouden volgens de website van Liander te maken hebben met de stroomstoring:

  • Achterdijk
  • Diligencehof
  • Gasthuissteeg
  • Kerkstraat
  • Korenstraat
  • Maanzaadstraat
  • Peperstraat
  • Rivierenlaan
  • Signaal

Update 12:18 uur: Liander geeft aan dat het opgelost is. Kort voor het middaguur werd bij graafwerkzaamheden een kabel geraakt en viel een transformator uit. Daardoor kwamen zo’n 16.000 huishoudens zonder stroom te zitten, weet NH Nieuws.

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....