112Purmerend

Straalbezopen Purmerender veroorzaakt aanrijding

Uitgeest – Donderdagavond 6 juli 2017 ontstond er op Busch en Dam in Uitgeest een aanrijding tussen een auto en een tractor met aanhanger. Dit gebeurde rond 18.15 uur.

De 37-jarige automobilist uit Purmerend reed over de Provincialeweg in Uitgeest in de richting van Krommenie. Ter hoogte van Busch en Dam passeerde de man de verkeerslichten. In tegenovergestelde richting kwam de 23-jarige man uit Zuidschermer in een trekker aangereden en wilde linksaf slaan. Een frontale botsing was het gevolg.

Omdat meerdere getuigen verklaarden dat de automobilist slingerend over de weg reed, besloten de aanwezige agenten de man te laten blazen. Hij blies een F = Fout (indicatie > 570 ug/l).

Van de verdachte werd bloed afgenomen dat is verzonden naar het NFI. De uitslag van de test moet uitwijzen hoeveel de man gedronken heeft. Daarna werd de man door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de trekker kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.