7.1 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Straalbezopen Purmerender veroorzaakt aanrijding

Straalbezopen Purmerender veroorzaakt aanrijding

Uitgeest – Donderdagavond 6 juli 2017 ontstond er op Busch en Dam in Uitgeest een aanrijding tussen een auto en een tractor met aanhanger. Dit gebeurde rond 18.15 uur.

De 37-jarige automobilist uit Purmerend reed over de Provincialeweg in Uitgeest in de richting van Krommenie. Ter hoogte van Busch en Dam passeerde de man de verkeerslichten. In tegenovergestelde richting kwam de 23-jarige man uit Zuidschermer in een trekker aangereden en wilde linksaf slaan. Een frontale botsing was het gevolg.

Omdat meerdere getuigen verklaarden dat de automobilist slingerend over de weg reed, besloten de aanwezige agenten de man te laten blazen. Hij blies een F = Fout (indicatie > 570 ug/l).

Van de verdachte werd bloed afgenomen dat is verzonden naar het NFI. De uitslag van de test moet uitwijzen hoeveel de man gedronken heeft. Daarna werd de man door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de trekker kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.1 ° C
7.8 °
6.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
7 °
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.