* Recreatie* UitgaanVolendam

Doe-tip: ‘Try a board’ in de haven van Volendam

Volendam – Het je altijd al een keer willen wakeboarden, of lijkt het je leuk om peddelend de haven te verkennen? Kom dan op zondag 9 juli tussen 12.00 – 18.00 uur naar ‘Try a board’ in de haven van Volendam.

Tijdens dit watersportevenement is het mogelijk om tegen gereduceerde tarieven verschillende watersporten, zoals flyboarden, wakeboarden, waterskiën, funtuben en suppen uit te proberen. Daarnaast vinden er spectaculaire flyboard-demonstraties plaats.

Wakedam Watersports, Kobra Extreme Watersport en Van Stek Watersport & Fun bundelen voor ‘Try a board’ hun krachten om te tonen wat er allemaal wel niet mogelijk is op het water qua (extreme) sports. Van vliegend op een band achter de boot aan, tot skiën op het water of staand op een surfplank het IJsselmeer verkennen.

Reserveren

Vooraf reserveren kan bij Suzanne via info@wakedam.nl of 06-1808 8854. Ook kun je gewoon langskomen op de dag zelf, maar dan kan het bij drukte zijn dat er even gewacht moet worden. Je vindt ‘Try a board’ op zondag 9 juli tussen 12.00 en 18.00 uur naast het Havenkantoor, ter hoogte van Café de Dijk. Meer informatie op www.facebook.com/wakedam

Foto: Wakedam

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by