9.6 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* kinderen15 juli: Spetterend kinderspektakel Zomer in het Park! 

15 juli: Spetterend kinderspektakel Zomer in het Park! 

Purmerend – Zaterdag 15 juli is er Zomer in het Park!, een spetterend kinderspektakel op de speelweide bij het Leeghwaterbad. Er is dan van alles te doen: vanaf twaalf meter hoog een tokkelbaan van vijftig meter lengte, touwbrug over water, trampolines, boomklimmen, reptielenshow, waterloopballen, water spuiten en watergevecht met de brandweer, tobbedansen en kano’s. Om de zomerse sfeer te vergroten is er een strandje. De toegang tot Zomer in het Park! is gratis. 

Na het enorme succes van de eerste editie vorig jaar is de speelweide ook dit jaar tijdens Zomer in het Park! weer dé plek voor kinderen. Voor families met jonge kinderen kan het vakantiegevoel zaterdag 15 juli beginnen met het gratis toegankelijke kinderfeest opgezet rond de thema’s water, lucht en aarde. Veel attracties hebben water als onderdeel, zo is er de gelegenheid tot watergevecht en glijden over de twintig meter lange buikschuifbaan. Het advies van de organisatie is bij bezoek aan Zomer in het Park! ook zwemkleding of droge kleding mee te nemen. Er is verder onder meer een zomerdans show, er is een hindernisbaan waarop ook wedstrijden zijn en op het strandje helpt Cultuurhuis Wherelant met de creatie van zandsculpturen. Mountainbikevereniging MTB-Twiske geeft clinics en DJ School Purmerend zorgt voor de zomerse muzikale achtergrond. Voor het ultieme ontspannen zijn er hangmatten opgehangen. Samen met Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) is er een peuterhoek ingericht.

Er is een aantal foodstands waar tegen betaling allerlei lekkers is te verkrijgen. Spurd hecht veel waarde aan een gezonde jeugd. Tijdens Zomer in het Park! schenkt de organisatie gratis water en fruitwater. Sligro De Kweker Purmerend stelt 2.500 gratis flesjes water beschikbaar. Zomer in het Park! is gratis toegankelijk en begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De organisatie adviseert op de fiets, wandelend of met het openbaar vervoer te komen. Honden zijn niet toegestaan.

Het evenement Zomer in het Park! is mede mogelijk dankzij de inzet van vele Purmerenders en verschillende organisaties uit Purmerend.

Nadere informatie staat op Facebook Zomer in het Park!.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.6 °
8.9 °
70 %
6.7kmh
94 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
10 °
di
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.