* kinderen* RecreatiePurmerend

Gratis spelen in Speeltuin de Speelkraam

Purmerend – Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark bestaat op Woensdag 12 Juli precies 5 jaar en wie jarig is trakteert. Als cadeau aan de trouwe bezoekers is de entree deze dag gratis. En alsof dat nog niet genoeg is gaan ze in het weekend van 15 en 16 juli het 5 jarig bestaan vieren met een groot Frozen Themafeest. 

In het weekend wordt de gehele speeltuin omgetoverd in Frozenstyle voor de kleine prinsen en prinsessen. De Speelkraam maakt er een groot feestweekend van! Misschien is het een idee om verkleed te komen? De vrijwilligers hebben er zin in en hopen op jullie komst!  De Speelkraam is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking.

De Speelkraam is op woensdag 12 juli gratis open voor bezoekers van 13:00 tot 17:00 uur. In het weekend betaalt u de normale toegangsprijs en is de Speelkraam open van 11:00 tot 17:00 uur.

Naast de losse entree van €1,50 kunt u een (niet-persoonsgebonden) strippenkaart aanschaffen. Met de strippenkaart krijgt u 15 keer toegang voor € 15,00. Voor volwassen begeleiders hoeft u geen entreegeld te betalen. Wilt u toch iets bijdragen dan is een donatie in de giftenpot (bij de kassa) voor de vrijwilligers altijd van harte welkom!

U vindt de Speelkraam in het Leeghwaterpark in Purmerend nabij de Kinderboerderij. Meer informatie op: www.speelkraam.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.