* advertiorialPurmerend

Purmerends gezin is Brillenfamilie van het Jaar 2017

Purmerend – Na een verkiezingsperiode van vijf weken, is het dan eindelijk zo ver: familie Bouman uit Purmerend is door de jury bestaande uit onder andere topmodel en presentatrice Anouk Smulders en hoofdredacteur van Amayzine.com May-Britt Mobach uitgeroepen tot Brillenfamilie 2017. Familie Bouman mag zich vanaf nu ‘Brillenfamilie van het Jaar 2017’ noemen. Daarnaast wint het gezin een reischeque t.w.v. €1.500 én twee waardecheques voor gratis brillen ter waarde van € 169.

In de familie Bouman draagt iedereen een bril en ze zijn er trots op. “Wij kunnen gewoon niet zonder bril en het staat ons geweldig, nietwaar!”, aldus Vanessa Bouman. In totaal hebben ruim 200 brillenfamilies zich aangemeld voor de verkiezing.

De familie Bouman ontving ruim 1.300 stemmen en dus werd hun foto samen met vier andere inzendingen voorgelegd aan de jury. Na het juryberaad kwam het gezin als winnaar uit de bus. ‘’Inderdaad familie Bouman, die brillen staan jullie geweldig! Wat een mooie moeder- dochter band stralen jullie uit. De brillen passen perfect bij jullie!’’, zegt jurylid Mike Lakeman, winnaar van editie 2016.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....