112IlpendamPurmerend

Weer op de bon op de Jaagweg, vaker controle

Ilpendam – Dinsdagochtend 11 juli 2017 heeft de politie op de Jaagweg tussen Purmerend en Ilpendam een verkeerscontrole gehouden. Gelet werd onder andere op het negeren van het inhaalverbod.

Een motoragent zette twee motorrijders aan de kant omdat zij het inhaalverbod negeerden. Verder ontvingen ook twee bestuurders die aan het bellen waren tijdens het rijden (niet handsfree) en werd een bestuurder zonder gordel, staande gehouden en bekeurd. De controle vond plaats tussen 8.30 tot
11.30 uur.

Vorige week donderdag (6 juli 2017) werd ook gecontroleerd en werden `s morgens drie motorrijders bekeurd voor het negeren van het inhaalverbod.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/07/04/op-bon-op-jaagweg/

Omdat op de Jaagweg aan de weg gewerkt wordt, zijn de tijdelijke rijstroken erg smal en is de snelheidslimiet verlaagd is tot 50 km per uur. In verband met de veiligheid van de verkeersdeelnemers en de mensen die aan de weg werken, zal de komende tijd vaker gecontroleerd worden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.