* PurmerlandNatuur

Clusiusleerlingen starten petitie voor behoud Beusebos

Purmerend – Vier leerlingen van het Clusiuscollege zijn een online petitie begonnen voor het behoud van het Purmerendse Beusebos. Ricky-Lee en Ashley, Senna en Tessa hebben zelf het initiatief voor deze actie genomen.

Groen-docent Lieke Creemer van het Clusiuscollege vertelt: “Met z’n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom is onze school een zogenaamde Eco-School. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame scholen. We hebben een eco-team op school, en vanuit dat team hebben deze 4 leerlingen de petitie opgestart. Superleuk en natuurlijk erg belangrijk dat jonge mensen zich hardmaken voor een groene en duurzame leefomgeving.”

Deze verslaggeving gaat verder op de website van de Stichting Vrienden van het Beusebos:  http://beusebos.nl/2017/07/14/clusiusleerlingen-starten-petitie-voor-behoud-beusebos/

Kopfoto: Rob Klaucke


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.