Clusiusleerlingen starten petitie voor behoud Beusebos

Purmerend – Vier leerlingen van het Clusiuscollege zijn een online petitie begonnen voor het behoud van het Purmerendse Beusebos. Ricky-Lee en Ashley, Senna en Tessa hebben zelf het initiatief voor deze actie genomen.

Groen-docent Lieke Creemer van het Clusiuscollege vertelt: “Met z’n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom is onze school een zogenaamde Eco-School. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame scholen. We hebben een eco-team op school, en vanuit dat team hebben deze 4 leerlingen de petitie opgestart. Superleuk en natuurlijk erg belangrijk dat jonge mensen zich hardmaken voor een groene en duurzame leefomgeving.”

Deze verslaggeving gaat verder op de website van de Stichting Vrienden van het Beusebos:  http://beusebos.nl/2017/07/14/clusiusleerlingen-starten-petitie-voor-behoud-beusebos/

Kopfoto: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*