EvenementPurmerend

Eten op Rolletjes komt naar Purmerend

Purmerend – Eten op Rolletjes komt dit jaar ook naar Purmerend. Van 28 juli tot en met 30 juli 2017 tovert de organisatie voor de eerste keer het groene Leeghwaterpark om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen door straattheater en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van lokale bandjes en DJ’s!

Ook voor vegeratiers, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

* Foodtrucks
* Live muziek & DJ’s
* Kidsvermaak & straattheater
* De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Openingstijden:
Vrijdag 28 juli van 16:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag 29 juli van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag 30 juli van 13:00 uur tot 22:00 uur

Meer informatie op www.etenoprolletjes.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....