17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* PolitieStraatroof oudere dame: getuigen en camerabeelden gezocht

Straatroof oudere dame: getuigen en camerabeelden gezocht

Purmerend – Maandag 17 juli rond 13.15 uur is een oudere dame van haar tas beroofd op de Den Uyllaan. Ze liep ter hoogte van de Martin Luther King school toen een bromfiets langs haar reed en daarbij haar schoudertas van haar afpakte. De bromfiets is vervolgens rechtsaf de Flevostraat ingereden met de tas.

De man op de bromfiets droeg donkere kleding en een donkere helm. Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden in de omgeving van de Flevostraat, neem contact op met de politie via 0900-8844. Ook mailen is mogelijk via: [email protected].

Mocht u in de wijk spullen vinden welke mogelijk afkomstig zijn vanuit deze chocoladebruine, lederen damestas (ongeveer 30 bij 40 cm) neem dan ook contact op. Delen binnen Purmerend s.v.p.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.