Straatroof oudere dame: getuigen en camerabeelden gezocht

Purmerend – Maandag 17 juli rond 13.15 uur is een oudere dame van haar tas beroofd op de Den Uyllaan. Ze liep ter hoogte van de Martin Luther King school toen een bromfiets langs haar reed en daarbij haar schoudertas van haar afpakte. De bromfiets is vervolgens rechtsaf de Flevostraat ingereden met de tas.

De man op de bromfiets droeg donkere kleding en een donkere helm. Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden in de omgeving van de Flevostraat, neem contact op met de politie via 0900-8844. Ook mailen is mogelijk via: harry.de.waal@politie.nl.

Mocht u in de wijk spullen vinden welke mogelijk afkomstig zijn vanuit deze chocoladebruine, lederen damestas (ongeveer 30 bij 40 cm) neem dan ook contact op. Delen binnen Purmerend s.v.p.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*