* Politie112Purmerend

Straatroof oudere dame: getuigen en camerabeelden gezocht

Purmerend – Maandag 17 juli rond 13.15 uur is een oudere dame van haar tas beroofd op de Den Uyllaan. Ze liep ter hoogte van de Martin Luther King school toen een bromfiets langs haar reed en daarbij haar schoudertas van haar afpakte. De bromfiets is vervolgens rechtsaf de Flevostraat ingereden met de tas.

De man op de bromfiets droeg donkere kleding en een donkere helm. Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden in de omgeving van de Flevostraat, neem contact op met de politie via 0900-8844. Ook mailen is mogelijk via: [email protected].

Mocht u in de wijk spullen vinden welke mogelijk afkomstig zijn vanuit deze chocoladebruine, lederen damestas (ongeveer 30 bij 40 cm) neem dan ook contact op. Delen binnen Purmerend s.v.p.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.