112Purmerend

Purmerender afgetuigd en afgeperst

Purmerend – Een man uit Purmerend is een tijd gegijzeld geweest en afgetuigd nadat een partij wiet was verdwenen. De politie heeft twee verdachten aangehouden. De inwoner van Purmerend was begin juli betrokken bij een drugsdeal rondom een partij wiet. Die mislukte, waarbij de partij spoorloos verdween. De man werd ervoor verantwoordelijk gesteld, in een kofferbak gegooid en ontvoerd.

Uiteindelijk werd hij in een schuur in de Weidevenne opgesloten, flink afgetuigd en vastgebonden met tie-wraps. De familie van de man ontving foto’s en een losgeldeis van enkele tienduizenden euros. De man hield kneuzingen en botbreuken over aan de mishandeling.

‘We kunnen het verhaal wel bevestigen. Het gaat om een zeer ernstige zaak, waar we meteen vol op hebben ingezet. De arrestaties zijn al een week na de ontvoering verricht’, zegt een politiewoordvoerder in de Telegraaf vanochtend.

Na een dag werd het slachtoffer vrijgelaten. De politie ontving tips over de ontvoering en startte een onderzoek, waarbij een week later twee verdachten werden aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Grootebroek en De Goorn.

Kopfoto: via WhatsApp RegioPurmerend.

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Tja wat moet ik hierop zeggen.
    Het is een afrekening in de drugswereld,
    en dat is voor mij een ver van mij bedshow.,dus…boontje komt om zijn loontje.
    In vervolg maar beter van die rotzooi afblijven.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: