15 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Nazomer FeestweekNazomerfeestweek 2017 opent met groots Skate, Bike & BMX Event

Nazomerfeestweek 2017 opent met groots Skate, Bike & BMX Event

Purmerend – Het programma van de nazomerfeestweek 2017 is bekend gemaakt. De organisatie, Stichting Purmerend Marktstad, trapt het evenement af op zaterdag 9 september met een Skate, Bike & BMX Event bij de Skatebaan in het Leeghwaterpark. Zo zal er een compacte fiets trial show worden gegeven, welke de jeugd bijzonder zal aanspreken. 

In het Leeghwaterpark zal er naast de skatebaan een mega half-pipe worden neergezet waar een bijzondere interactieve skateshow wordt gegeven. Hoge sprongen, combinatie sprongen; alles zit erin! Nederlands beste Skaters, BMX-ers en Bikers komen in Purmerend de show maken.

In het kader van de nazomerfeestweek zal Purmerend 8 dagen lang worden ondergedompeld in het feestgedruis. De nazomerfeestweek duurt tot en met zondag 17 september.

Traditioneel zal er de jaarlijkse taptoe en veetentoonstelling worden georganiseerd. Andere bekende festiviteiten zijn onder meer steenwerpen, concours hippique, tafeltennistoernooi, lappendag, kortebaandraverij en open dagen bij diverse clubs. Vrijwel alle evenementen, wedstrijden en festiviteiten zijn gratis toegankelijk!

Mogelijk dat er nog meerdere evenementen in de nabije toekomst worden toegevoegd.

Bekijk hier de programma’s per dag:

Zaterdag 9 september 2017

Zondag 10 september 2017

Maandag 11 september 2017

Dinsdag 12 september 2017

Woensdag 13 september 2017

Donderdag 14 september 2017

Vrijdag 15 september 2017

Zaterdag 16 september 2017

Zondag 17 september 2017

Tevens is het programma in ons menu terug te vinden of via: www.marktstad.infoSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15 ° C
16.1 °
13.3 °
73 %
10.7kmh
68 %
za
17 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.