Sportsworld opent vestiging in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Sportsworld, zusterformule van warenhuis Topshelf, opent een nieuwe winkel in Purmerend. De winkel vestigt zich in een gedeelte van het voormalige V&D-pand in het Eggert Winkelcentrum, dat melde vastgoedeigenaar Wereldhave bij de bekendmaking van zijn halfjaarcijfers.

Eerder opende Albert Heijn al een stadssupermarkt op de onderverdieping van de oude V&D in Purmerend, terwijl de bovenverdieping werd ingericht als lunchroom Eggertje. Wanneer Sportsworld zijn deuren opent is nog onbekend.

Met het vestigen in Purmerend beschikt de sportketen voor het eerst over een binnenstedelijk filiaal.

Meer informatie op: www.sportsworld.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*