* AdvertorialPurmerend

Sportsworld opent vestiging in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Sportsworld, zusterformule van warenhuis Topshelf, opent een nieuwe winkel in Purmerend. De winkel vestigt zich in een gedeelte van het voormalige V&D-pand in het Eggert Winkelcentrum, dat melde vastgoedeigenaar Wereldhave bij de bekendmaking van zijn halfjaarcijfers.

Eerder opende Albert Heijn al een stadssupermarkt op de onderverdieping van de oude V&D in Purmerend, terwijl de bovenverdieping werd ingericht als lunchroom Eggertje. Wanneer Sportsworld zijn deuren opent is nog onbekend.

Met het vestigen in Purmerend beschikt de sportketen voor het eerst over een binnenstedelijk filiaal.

Meer informatie op: www.sportsworld.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.