6 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* DierenleedLuiers gezocht voor Babs na mishandeling

Luiers gezocht voor Babs na mishandeling

Purmerend – Dit is Babs. Babs is 1,5 jaar en helemaal blij met het huisje waar zij nu woont. Babs heeft de eerste vier maanden bij haar eerste eigenaar gewoond. Babs moest weg.

Haar nieuwe baasje (Wendy) is bij haar gaan kijken. Babs kwam naar haar toe. Ze zat onder de modder, maar dat kwam omdat ze lekker in het bos had gespeeld, zo werd verteld. Haar nieuwe baasje was direct verliefd op Babs en nam haar mee naar huis. Thuis aangekomen lekker in bad en daar schrok het baasje van wat zij zag.

Babs haar anus was vier keer zo groot en zeer bebloed. Zij is direct naar de dierenarts gegaan en heeft dit goed laten onderzoeken. Babs is de eerste vier maanden van haar leven misbruikt. Haar anus en de verbinding van haar darmen naar haar anus zijn dusdanig aangetast dat Babs niet voelt dat zij ontlasting heeft. Hierdoor laat zij de hele dag kleine beetjes ontlasting lopen.

Babs is een levendig, vrolijk en lief hondje. Haar nieuwe baasje heeft de oplossing gevonden waar Babs goed mee kan leven. Dit zijn wegwerpluiers maat 5 of 6. Het baasje van Babs heeft de nodige kosten gehad en heeft dit nog steeds. En het hondje heeft ongeveer 10 luiers per dag nodig.

Daarom startte de Purmerendse Brenda een actie om haar vriendin Wendy te ondersteunen.

“Ik hoop dat er mensen zijn die hun hart willen laten spreken en luiers willen doneren. (Maat 5 of 6). Ik ben bereid om de luiers op te sparen en die op mijn kosten te verzenden of langs te brengen. Diep respect voor het nieuwe baasje die deze lieve schat een tweede kans geeft.
Wie helpt Babs aan een voorraad luiers maat 5 of 6???”

Mensen die luiers willen doneren kunnen contact opnemen met Brenda Wouda via Facebook.

Delen wordt gewaardeerd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

4 REACTIES

  1. Ik ben al zoveel acties tegen gekomen voor haar dat ze zometeen een opslag nodig heeft voor de luiers

  2. wil er zo een zooitje komen brengen voor de stumper maar tevens wil ik weten welke vieze zieke droefroeter sit gedaan heeft….

  3. Seks met dieren, hoort niet in een beschaafde samenleving thuis. Dus ik steun dan ook de aangifte die gedaan is tegen de vorige eigenaar en hoop op een gerechtvaardigde straf. En niet alleen een voorwaardelijke straf of een boete. Deze man is geestesziek en hoort niet vrij rond te lopen, in onze samenleving.

  4. Is er wel aangifte gedaan tegen de vorige eigenaars? een weerloos dier zo behandelen moet afgestraft worden!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
4 °
69 %
0.9kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.