* ShowbizzVolendam

Ontroerend: Simon Keijzer vlogt over de geboorte van Kiki

Volendam – Woensdagavond is het dochtertje van Simon en Annemarie Keizer, Kiki Keizer geboren. ”We leven op een letterlijke roze wolk!! Want op 26/07/2017 is onze kerngezonde dochter Kiki Keizer ter wereld gekomen!,” schreven Annemarie en Simon bij de kiekjes die ze op Instagram plaatsten.

Simon heeft nu voor ’t eerst op social media via een vlog gereageerd over hoe het is om vader te worden! De vlog neemt je mee naar het moment dat Simon te horen krijgt dat hij vader word tot het moment dat hij zijn dochtertje voor het eerst aanschouwt.

“En dan uiteindelijk dat bizarre moment. Dat onwaarschijnlijke, onwerkelijke en onbeschrijfelijke moment waarop we ouders worden”, zegt de zanger in de vlog. Wij wensen ze veel geluk, liefde en wijsheid in de toekomst toe.

Bekijk de foto’s op het Instagram account van Simon en Annemarie.

Eerder brachten Nick en Simon een nieuwe ballad uit over het vaderschap: Welkom. Het nummer is het eerst uitgebrachte nummer van het nieuwe album Aangenaam die op 22 september wordt uitgebracht.

Playlist Nick & Simon: https://NickSimon.lnk.to/playlistFA
* Pre-Save ‘Aangenaam’: https://NickSimon.lnk.to/PreFA/spotify
* Pre-order ‘Aangenaam’: https://NickSimon.lnk.to/PreFA/bol

Kopfoto: Screenshot uit vlog.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.