Purmerend

Hangen in een bakje bij Melkwegbrug

Purmerend – Het duurt nog tot 4 augustus en dan is de Melkwegbrug voorzien van contourverlichting in de vorm van led-verlichting. Monteurs hangen in bakjes om de led-verlichting te plaatsten. Kaarten worden erbij gepakt om de juiste verlichting op zijn plaats te brengen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Een precisie werkje want voor de gemeente Purmerend was het vooral belangrijk dat de verlichting dezelfde uitstraling behoudt zoals deze was. De nieuwe LED-verlichting is duurzaam, minder storingsgevoelig en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien kunnen lampjes makkelijker worden vervangen als er iets stuk is.

Foto’s: Haico Kats

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by