Purmerend

Hangen in een bakje bij Melkwegbrug

Purmerend – Het duurt nog tot 4 augustus en dan is de Melkwegbrug voorzien van contourverlichting in de vorm van led-verlichting. Monteurs hangen in bakjes om de led-verlichting te plaatsten. Kaarten worden erbij gepakt om de juiste verlichting op zijn plaats te brengen.

Een precisie werkje want voor de gemeente Purmerend was het vooral belangrijk dat de verlichting dezelfde uitstraling behoudt zoals deze was. De nieuwe LED-verlichting is duurzaam, minder storingsgevoelig en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien kunnen lampjes makkelijker worden vervangen als er iets stuk is.

Foto’s: Haico Kats

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.