Hangen in een bakje bij Melkwegbrug

Purmerend – Het duurt nog tot 4 augustus en dan is de Melkwegbrug voorzien van contourverlichting in de vorm van led-verlichting. Monteurs hangen in bakjes om de led-verlichting te plaatsten. Kaarten worden erbij gepakt om de juiste verlichting op zijn plaats te brengen.

Een precisie werkje want voor de gemeente Purmerend was het vooral belangrijk dat de verlichting dezelfde uitstraling behoudt zoals deze was. De nieuwe LED-verlichting is duurzaam, minder storingsgevoelig en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien kunnen lampjes makkelijker worden vervangen als er iets stuk is.

Foto’s: Haico Kats

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*