15.8 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
HomeadvertorialQuetzal chocoladebar opent in Purmerend

Quetzal chocoladebar opent in Purmerend

Purmerend- Er komt een heuse chocoladebar in Purmerend. De winkel, genaamd Quetzal, zal op 1 september 2017 in de Westerstraat haar deuren openen. De Chocoladebar is een succesvol Belgisch franchise-concept met een unieke formule en komt nu dus naar Purmerend.

Franchiseneemster Maria Garcia tekende half juli het huurcontract en de franchiseovereenkomst om deze chocoladebar op te zetten. De Purmerendse vestiging van de keten zal zich onderscheiden van andere vestigingen omdat hierin samengewerkt gaat worden met Stichting PowerPoint (jongerenwerk centrum Purmerend).

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan zo’n 18 soorten verschillende chocolademelken met fancy namen zoals Cholula, Maltechino en Baily choc. Ook zijn er chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen te verkrijgen. Daarnaast staat er ook koffie, thee, smoothies en andere producten op de kaart.

De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de formule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd.

Klik op de kaart voor een groter formaat.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
16.7 °
14.5 °
77 %
4kmh
98 %
zo
21 °
ma
22 °
di
18 °
wo
17 °
do
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.