* AdvertorialPurmerend

Quetzal chocoladebar opent in Purmerend

Purmerend- Er komt een heuse chocoladebar in Purmerend. De winkel, genaamd Quetzal, zal op 1 september 2017 in de Westerstraat haar deuren openen. De Chocoladebar is een succesvol Belgisch franchise-concept met een unieke formule en komt nu dus naar Purmerend.

Franchiseneemster Maria Garcia tekende half juli het huurcontract en de franchiseovereenkomst om deze chocoladebar op te zetten. De Purmerendse vestiging van de keten zal zich onderscheiden van andere vestigingen omdat hierin samengewerkt gaat worden met Stichting PowerPoint (jongerenwerk centrum Purmerend).

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan zo’n 18 soorten verschillende chocolademelken met fancy namen zoals Cholula, Maltechino en Baily choc. Ook zijn er chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen te verkrijgen. Daarnaast staat er ook koffie, thee, smoothies en andere producten op de kaart.

De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de formule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd.

Klik op de kaart voor een groter formaat.Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.