19.7 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
Home112Brand in woning Pampusstraat

Brand in woning Pampusstraat

Purmerend – Vanavond (4 augustus 2017) rond 19:50 uur is er aan de Pampusstraat een brand in een woning op de derde verdieping ontstaan. Het zou gaan om een matras wat in brand is gevlogen. 

Hoe de brand in het matras is ontstaan is onbekend. Naaste bewoners van de galerij werden verzocht buiten verder te af te wachten.

Update rectificatie 5 augustus 2017 11:20 uur:

Brief van moeder bewoonster naar alle media die hierover geschreven hebben:

NHNieuws: http://www.nhnieuws.nl/nieuws/210184/Matras-vat-vlam-in-woning-Purmerend

RTV-Purmerend: http://rtvpurmerend.nl/artikel/68586321/brand-in-flatwoning-aan-de-pampusstraat

“Hoe komen jullie erbij dat een matras in brand gevlogen zou zijn als er geen enkele matras in deze woning stond. Zelfs de brandweer en politie konden mijn dochter niet te vertellen hoe deze brand ontstaan is. En waar halen jullie het vandaan dat de bewoners nog net op tijd hun woning konden verlaten terwijl er op het moment van de brand niemand in deze woning aanwezig was.

Voor jullie info mijn dochter heeft deze woning. net 4 wk toegewezen gekregen en wij waren net klaar met behangen, schilderen en het leggen van haar vloeren. Alles nu nu teniet gegaan. De schade die er nu wordt geleden is al erg genoeg aangezien ze een alleenstaande moeder is. Wordt daar wel aan gedacht? Wij werden door de politie op de hoogte gesteld en hebben niemand van de pers te woord gestaan. Ik vind dat er een rectificatie moet plaats vinden. Publiceren jullie het juiste verhaal en geen giswerk.”

Meer foto’s op: http://haicokats.nl/2017/08/04/woningbrand-pampusstraat-purmerend/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoe komen jullie erbij dat een matras in brand gevlogen zou zijn als er geen enkele matras in deze woning stond. Zelfs de brandweer en politie konden mijn dochter niet te vertellen hoe deze brand ontstaan is. En waar halen jullie het vandaan dat de bewoners nog net op tijd hun woning konden verlaten terwijl er op het moment van de brand niemand in deze woning aanwezig was. Voorjullie info mijn dochter heeft deze woning. net 4 wk toegewezen gekregen en wij waren net klaar met behangen, schilderen en het leggen van haar vloeren. Alles nu nu teniet gegaan. De schade die er nu wordt geleden is al erg genoeg aangezien ze een alleenstaande moeder is. Wordt daar wel aangedacht wij weerden door de politie op de hoogte gesteld en hebben niemand van de pers te woord gestaan ik vind dat er een rectificatie moet plaats vinden. Publiceren jullie het juiste verhaal en geen giswerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
19.7 ° C
20.6 °
18.4 °
77 %
0.9kmh
100 %
ma
20 °
di
19 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.