112Purmerend

Purmerender krijgt 60 uur taakstraf voor kopstoot

Purmerend – Een 34 jarig man uit Purmerend die in april dit jaar een vrijwilliger van de Speelkraam een kopstoot heeft gegeven is gisteren door de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur en het voldoen van 550 euro smartengeld aan het slachtoffer. De eis van de officier van justitie was 80 uur. 

Begin april 2017 kwam de 34 jarige man in de Speelkraam verhaal halen omdat zijn toen 6 jarig zoontje hem had gebeld dat hij door een vrijwilliger van de Speelkraam zou zijn mishandeld. Achteraf bleek hier niets van waar en was het jongetje alleen door de vrijwilliger aangesproken op zijn vervelend gedrag. Volgens de 34 jarige man wilde hij gewoon praten met de vrijwilliger en kwamen de hoofden per ongeluk met elkaar in botsing. De rechter ging hier niet in mee.

De vrijwilliger heeft aan het voorval een hersenschudding en wekenlang hoofdpijn overgehouden door de kopstoot en moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/04/19/vrijwilliger-speelkraam-mishandeld/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.