17.8 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home112Purmerender krijgt 60 uur taakstraf voor kopstoot

Purmerender krijgt 60 uur taakstraf voor kopstoot

Purmerend – Een 34 jarig man uit Purmerend die in april dit jaar een vrijwilliger van de Speelkraam een kopstoot heeft gegeven is gisteren door de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur en het voldoen van 550 euro smartengeld aan het slachtoffer. De eis van de officier van justitie was 80 uur. 

Begin april 2017 kwam de 34 jarige man in de Speelkraam verhaal halen omdat zijn toen 6 jarig zoontje hem had gebeld dat hij door een vrijwilliger van de Speelkraam zou zijn mishandeld. Achteraf bleek hier niets van waar en was het jongetje alleen door de vrijwilliger aangesproken op zijn vervelend gedrag. Volgens de 34 jarige man wilde hij gewoon praten met de vrijwilliger en kwamen de hoofden per ongeluk met elkaar in botsing. De rechter ging hier niet in mee.

De vrijwilliger heeft aan het voorval een hersenschudding en wekenlang hoofdpijn overgehouden door de kopstoot en moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/04/19/vrijwilliger-speelkraam-mishandeld/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.8 ° C
18.9 °
16.7 °
72 %
1.3kmh
76 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.