Hart van de Regio

Namens Babs: Purmerend bedankt!

Purmerend – Iets meer dan een week geleden deed Brenda Wouda namens haar vriendin Wendy een oproep op de facebookgroep “Wij Weidevenners” voor luiers voor haar hondje Babs. Op deze oproep werd massaal gereageerd. Vandaag, zaterdag 5 augustus 2017, vertrok Brenda met twee volle auto’s met luiers naar Wendy en Babs.

Wendy gaf vorig jaar Babs een gouden mandje. Pas bij thuiskomst bleek dat Babs in de eerste maanden van haar leven seksueel mishandeld was. Hierdoor is haar anus zo onherstelbaar beschadigd dat ze niet voelt dat ze ontlasting heeft. Babs is inmiddels een vrolijke hond. Maar ze gebruikt ongeveer 10 luiers per dag.

Uit alle hoeken van het land kreeg Wendy reacties. Vanuit Purmerend

bracht Brenda meer dan 100 pakken naar Babs. De voorraad is inmiddels zo groot dat Babs de komende 2 jaar luiers heeft!

Namens Babs: Purmerend bedankt!!!!!

Relevant artikel: Luiers gezocht voor Babs

Foto’s: Wendy en Brenda

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.