dierenHart van de RegioVolendam

Badmeester redt bijzondere drenkeling

Volendam – Een badmeester van Zwembad De Waterdam heeft zaterdag een ‘bijzondere’ drenkeling uit het water gehaald.

Opeens zag hij een meeuw die moeite had om zijn kopje boven water te houden in het sportbad zwemmen. Hij heeft de vogel uit het water weten te halen en het op de kant in de zon gezet om te drogen.

Toen de dierenambulance arriveerde bleek het niet verwonderlijk dat het dier bijna verdronken was, het arme beest zat namelijk onder het frituurvet. Vermoedelijk is de meeuw eerst in een bak met frituurvet gevallen en heeft het zich in het water willen schoonmaken. Zonder de hulp van de badmeester had deze meeuw het niet gered. Inmiddels verblijft de meeuw in de vogelopvang.

De dierenambulance verdient uw steun

Vindt u het ook belangrijk dat dieren, waar anders niet meer naar omgekeken wordt, geholpen worden? Dag in dag uit, door weer en wind staan alle gediplomeerde medewerkers en vrijwilligers klaar om dieren te helpen die het zo hard nodig hebben. De dierenambulance krijgt geen subsidie van gemeenten. Word jaardonateur voor €12,50.

https://www.dierenambulance-purmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.