Badmeester redt bijzondere drenkeling

Volendam – Een badmeester van Zwembad De Waterdam heeft zaterdag een ‘bijzondere’ drenkeling uit het water gehaald.

Opeens zag hij een meeuw die moeite had om zijn kopje boven water te houden in het sportbad zwemmen. Hij heeft de vogel uit het water weten te halen en het op de kant in de zon gezet om te drogen.

Toen de dierenambulance arriveerde bleek het niet verwonderlijk dat het dier bijna verdronken was, het arme beest zat namelijk onder het frituurvet. Vermoedelijk is de meeuw eerst in een bak met frituurvet gevallen en heeft het zich in het water willen schoonmaken. Zonder de hulp van de badmeester had deze meeuw het niet gered. Inmiddels verblijft de meeuw in de vogelopvang.

De dierenambulance verdient uw steun

Vindt u het ook belangrijk dat dieren, waar anders niet meer naar omgekeken wordt, geholpen worden? Dag in dag uit, door weer en wind staan alle gediplomeerde medewerkers en vrijwilligers klaar om dieren te helpen die het zo hard nodig hebben. De dierenambulance krijgt geen subsidie van gemeenten. Word jaardonateur voor €12,50.

https://www.dierenambulance-purmerend.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*