112Purmerend

Verkeersinfarct door aanrijding tussen bus en auto

Purmerend – Door een aanrijding tussen een EBS bus en een personenauto is er in Purmerend een verkeersinfarct ontstaan. De aanrijding gebeurde bij station Overwhere aan de Doctor J.M. Den Uyllaan. Hoe de aanrijding is ontstaan onbekend. De personenauto is weggesleept.

Door de aanrijding konden automobilisten de Wijk Wheermolen niet meer uit en in. Vanwege werkzaamheden aan de Wheermolenbrug kon de wijk ook via deze kant niet in- en uitgereden worden. De politie heeft het verkeer over de andere baan gedirigeerd. Het verkeer komt weer langzaam op gang.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.