15.6 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home112Verkeersinfarct door aanrijding tussen bus en auto

Verkeersinfarct door aanrijding tussen bus en auto

Purmerend – Door een aanrijding tussen een EBS bus en een personenauto is er in Purmerend een verkeersinfarct ontstaan. De aanrijding gebeurde bij station Overwhere aan de Doctor J.M. Den Uyllaan. Hoe de aanrijding is ontstaan onbekend. De personenauto is weggesleept.

Door de aanrijding konden automobilisten de Wijk Wheermolen niet meer uit en in. Vanwege werkzaamheden aan de Wheermolenbrug kon de wijk ook via deze kant niet in- en uitgereden worden. De politie heeft het verkeer over de andere baan gedirigeerd. Het verkeer komt weer langzaam op gang.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
69 %
1.7kmh
10 %
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.