* OmleidingenIlpendamPurmerend

Afsluitingen Jaagweg, de laatste week!

Purmerend/Ilpendam – Aankomende week is de laatste week dat de Jaagweg doordeweeks in de avond- en nachturen dichtgaat. Ook volgend weekend van 18 augustus tot en met maandag 21 augustus is de laatste weekendafsluiting. De werkzaamheden zijn noodzakelijk om de bereikbaarheid in de regio Waterland voor fietsers, automobilisten en reizigers met het openbaar vervoer te bevorderen door de aanleg van een spitsbusbaan.

Verkeersregelaars, die staan aan de kant van Purmerend, het Schouw en Verzetslaan, zijn ingehuurd om het verkeer om te leiden. Bestemmingsverkeer kan ten alle tijden van de Jaagweg gebruik blijven maken, net als hulpdiensten en openbaar vervoer. Het doorgaande verkeer vanuit Amsterdam wordt via de N247, N244 en A7 omgeleid. Het doorgaande verkeer vanuit Purmerend wordt via de A7, N244 en N247 omgeleid.

De laatste afsluitingen zijn van:

  • maandag 14 augustus van 20.00 uur t/m dinsdag 15 augustus 05.00 uur.
  • dinsdag 15 augustus van 20.00 uur t/m woensdag 16 augustus 05.00 uur.
  • woensdag 16 augustus van 20.00 uur t/m donderdag 17 augustus 05.00 uur.
  • vrijdag 18 augustus 20.00 uur t/m maandag 21 augustus 5.00 uur.

Foto’s: Rob Klaucke.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....