7.8 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeCultuurDichtersmiddag bij Nelsie’s Fine-Alley

Dichtersmiddag bij Nelsie’s Fine-Alley

Purmerend – Nelsie’s Fine-Alley in de Weidevenne organiseert op zondag 20 augustus een dichtersmiddag. Circa dertig dichters uit heel Nederland zullen voordragen uit eigen werk. Ook zijn er muzikale intermezzo’s.

De aanvang is om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Entree 5 euro p.p., inclusief drankjes en hapjes. Nelsie’s Fine-Alley is gevestigd aan het Abel Tasmanplein 92 in Purmerend Weidevenne, recht tegenover het NS-station Weidevenne.

De dichtersmiddag wordt opgedragen aan dichter en programmeur Derrel Niemeijer, die vorig najaar op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker is overleden. Derrel organiseerde vorig jaar zomer het dichterspodium Pepperplus in Nelsie’s Fine-Alley. De deelnemende dichters brengen een ode aan Derrel en dragen ook uit eigen werk voor.

Deze dichtersmiddag is een voorproefje op een nog grotere dichtershappening in Nelsie’s op 20 november 2017. Als u meer informatie wenst kunt u mailen met: [email protected]



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.8 ° C
8.4 °
7.2 °
80 %
6.3kmh
100 %
vr
9 °
za
7 °
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.