CultuurPurmerend

Dichtersmiddag bij Nelsie’s Fine-Alley

Purmerend – Nelsie’s Fine-Alley in de Weidevenne organiseert op zondag 20 augustus een dichtersmiddag. Circa dertig dichters uit heel Nederland zullen voordragen uit eigen werk. Ook zijn er muzikale intermezzo’s.

De aanvang is om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Entree 5 euro p.p., inclusief drankjes en hapjes. Nelsie’s Fine-Alley is gevestigd aan het Abel Tasmanplein 92 in Purmerend Weidevenne, recht tegenover het NS-station Weidevenne.

De dichtersmiddag wordt opgedragen aan dichter en programmeur Derrel Niemeijer, die vorig najaar op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker is overleden. Derrel organiseerde vorig jaar zomer het dichterspodium Pepperplus in Nelsie’s Fine-Alley. De deelnemende dichters brengen een ode aan Derrel en dragen ook uit eigen werk voor.

Deze dichtersmiddag is een voorproefje op een nog grotere dichtershappening in Nelsie’s op 20 november 2017. Als u meer informatie wenst kunt u mailen met: nelsiesfinealley@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....