14.7 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
Home* BijzonderMinibieb in bushalte Gorslaan / Koningsvaren

Minibieb in bushalte Gorslaan / Koningsvaren

Purmerend – Het staat er idyllisch bij. Een kastje met boeken en twee rotan stoelen in een bushalte. Een minibieb op de kruising Gorslaan / Koningsvaren in de Gors. Deze minibieb is gevuld met diverse soorten titels. Theodor Holman, Guus Kuijer en Hugo Claus. Toch best bekende namen in de auteurswereld. Maar ook luchtige titels liggen erin. Je kan er je overbodige boeken indoen maar ook uit halen. Lezen is het motto. 

Het is niet de eerste minibieb die Purmerend rijk is. Alle minibiebs in Purmerend staan op privé grond hetgeen deze bijzonder maakt omdat dit de eerste is op openbare grond. Wie dit project is begonnen komen wij als redactie niet achter en daarom roepen wij uw hulp in. Al u meer weet graag uw informatie naar: [email protected] of in de comments op Facebook onder het bericht. We hebben zelfs gehoord dat sommige buschauffeurs van EBS welwillend zijn om even te stoppen zodat je snel een boek kan omruilen.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/02/02/minibibliotheken-in-purmerend/

Verleden week hebben echter onverlaten diverse boektitels verbrand, zo zegt een inwoonster op de facebookpagina Wij de Gors. “Op de bushalte Gorslaan / Koningsvaren staat een klein boekenkastje met boeken. Een ieder kan daar boeken uitnemen en indoen. Maar er worden boeken uit genomen en verbrand.” (Foto: Facebook / Wij de Gors.)

Overige foto’s: Rob Klaucke
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
15.1 °
14.4 °
83 %
0.9kmh
100 %
za
17 °
zo
18 °
ma
18 °
di
18 °
wo
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.