112Purmerend

Aangehouden voor bedreiging en wapenbezit

Purmerend – Naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Purmerend aangehouden.

Na een melding dat er een man in bezit zou zijn van een vuurwapen en dat er een conflict gaande was, is de politie rond 05.15 uur naar de Hugo de Grootstraat gegaan. Hier troffen zij twee verdachten aan, mannen van 27 en 30 jaar, beiden afkomstig uit Purmerend. Een van hen was in bezit van een vuurwapen.

De politie heeft beide mannen aangehouden. Het vuurwapen is direct door de politie in beslag genomen en onderzocht wordt of het om een echt vuurwapen gaat. De oorzaak van het conflict ligt vermoedelijk in de relationele sfeer en de recherche stelt een onderzoek in.

Beide verdachten zitten vast.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.