EvenementPurmerend

Ronkende motoren op de Baanstee-West

Purmerend – Hot rods, costum bikes, ronkende motoren en bijzonder sportauto’s. Voor alweer de 3e editie van Carbecue stelt eigenaar Kevin van Custom Dreams Purmerend wederom zijn prachtige zaak open. Carbecue is hét event voor de ware petrolhead die houdt van bijzondere sportauto’s, hot rods, custom bikes, ronkende motoren, prachtige promodames en natuurlijk een heerlijke BBQ verzorgd door BBQ de Purmer.

Tijdens Carbecue draait alles om gezelligheid en sfeer en is er genoeg te zien in en om de prachtige custom shop van Custom Dreams op de Weberstraat 33 in Purmerend.

Het evenement zal eindigen omstreeks 20.00 uur, dus u kunt nog even een kijkje nemen.

Foto’s: Rob Klaucke.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.