112Purmerend

Politie opent deur met stormram

Purmerend – Omstreeks half vier kreeg de ambulance de melding om ter plaatse te gaan op de Jan van Egmondstraat. Toen de ambulance ter plaatse kwam konden zij niet naar binnen. Politie en brandweer kwamen ook ter plaatse.

De politie heeft met een stormram de deur geopend. De bewoner is thuis nagekeken en hoefde niet mee met de ambulance.

Update: “Ik zie net het bericht van de uitruk in de van egmondstraat. De politie heeft de deur niet met een stormram open gemaakt. Dat was de brandweer. En het materiaal is een bonkie of deurforceerder.”

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.