9.6 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* PersberichtOorzaak ongeval bij afbouw sporthal nader onderzocht

Oorzaak ongeval bij afbouw sporthal nader onderzocht

Purmerend – De elektricien die gisteren geraakt is door vallende plafondplaten in de entree van de nieuwe sporthal is inmiddels thuis. Na onderzoek in het ziekenhuis is vastgesteld dat hij, afgezien van kneuzingen en blauwe plekken, geen verwondingen heeft opgelopen. Hij mocht gisteravond weer naar huis. De gemeente Purmerend is blij dat het goed met hem gaat.

Gisteren is aan het eind van de werkdag een deel van de onderbeplating van de luifel aan de entree van de sporthal naar beneden gevallen. Een elektricien die in de entree aan het werk was, is door de vallende beplating geraakt. De arbeidsinspectie is door de aannemer, Vaessen BV, op de hoogte gesteld van de gebeurtenis. Na onderzoek ter plekke heeft de arbeidsinspectie aangegeven dat nader onderzoek over het ongeval niet noodzakelijk is. Gemeente en aannemer onderzoeken vandaag de oorzaak van het loslaten van de beplating.

Afwerking sporthal

De bouw van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat is zo goed als voltooid. Een van de onderdelen waaraan wordt gewerkt, is de entree. Deze kent een luifel die aan de onderzijde is afgewerkt met plafondplaten en isolatiemateriaal, die hebben losgelaten. Dit zal worden hersteld. Op basis van de informatie die nu beschikbaar is verwacht de aannemer niet dat dit incident invloed heeft op de datum van overdracht, of de opening op 23 september 2017.

Bron: Gemeente Purmerend.

Relevant artikelen:

Plafond ingang nieuwe multifunctionele sporthal stort in

Onderzoek naar ingestort plafond in volle gang

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.6 °
8.9 °
70 %
6.7kmh
94 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
10 °
di
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.