* PromotiePurmerend

Win een High-Choc bij chocoladebar Quetzal

Purmerend – Op vrijdag 1 september 2017 opent chocoladebar Quetzal op de Westerstraat in Purmerend officieel haar deuren. Om dit te vieren geeft Quetzal in samenwerking met RegioPurmerend vier maal een High Choc weg. 

De High Choc is voor 4 personen en bestaat uit twee verschillende gangen. Eerst een fruitfondue met een glaasje prosecco (of een non-alcoholisch drankje naar keuze). Tijdens de tweede gang ontvang je allerlei zoetigheden, ijs en een kleine chocolademelk naar keuze.

Om kans te maken op één van de vier High Chocs, tag je hieronder de drie mensen met wie je graag van deze speciale traktatie wilt genieten. Op maandag 4 september maakt Quetzal de winnaars bekend op haar Facebookpagina. Like de pagina van Quetzal om de uitslag niet te missen!

De officiële opening van Quetzal, aan de Westerstraat 84 in Purmerend, vindt plaatst op vrijdag 1 september 2017. Tussen 19:00 en 21:00 uur. Omstreeks 20:00 uur wordt de openingshandeling verricht.

Tijdens de uren dat Quetzal gesloten is huist de jongerenstichting PowerPoint op de locatie. Op zaterdag 2 september tussen 19:30 en 22:00 uur heeft PowerPoint een officiële opening.

Voor iedereen is, na de opening, het tweede drankje gratis als je deze flyer inlevert.

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.