112Purmerend

Bewoners wakker door inbreker

Purmerend – Angstige momenten voor de bewoners van een woning aan de Primilastraat in Purmerend. Zaterdagochtend (26 augustus 2017) rond 04.15 uur werden zij wakker door gestommel in de woonkamer.

Een inbreker was op dat moment bezig de woning te doorzoeken. De verdachte kreeg door dat de bewoners wakker waren geworden en koos hierop direct het hazenpad. De bewoners hebben de inbreker niet gezien.

Ondanks een zoekactie in de omgeving is de verdachte niet meer gevonden. Wel heeft een getuige eerder in de nacht een man in een zwarte ‘hoodie’ verdacht zien rond hangen. Getuigen of mensen met informatie kunnen contact opnemen met 0900-8844. Uit de woning zijn diverse goederen gestolen.

De bewoners hebben aangifte gedaan van diefstal. De politie stelt een onderzoek in.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.