EvenementPurmerend

Mega Jordaanfestijn 2017 – Het was weer gezellig. (fotoverslag)

Purmerend – Grote publiekstrekkers als Gerard Joling, Peter Beense en Bonnie St Clair stonden op het podium bij de 2e editie van het Mega Jordaanfestijn in het Leeghwaterpark gisteren. Op het meezingfestijn dat gisteren om 14:00 uur van start ging traden meer dan 20 artiesten op. 

Op de lijst van de line up stonden: de Topper Gerard Joling die al meer dan 30 jaar in het vak zit. Bonnie ‘kom je buiten spelen’ St Claire, Peter Beense, John West en vele anderen. Een aaneenschakeling van de grootste feestartiesten, de beste feesthits, gezellige foodstands en een markt. Iedereen ging uit zijn dak.

Op een paar schermutselingen na, een paar personen werden weggevoerd door de beveiliging wegens overtreding van het huisreglement, is het evenement ook dit jaar weer geslaagd. Mogelijk komt er in 2018 weer een editie. RegioPurmerend dankt de organisatie voor de gezelligheid.

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nl

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.