12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeEvenementMega Jordaanfestijn 2017 - Het was weer gezellig. (fotoverslag)

Mega Jordaanfestijn 2017 – Het was weer gezellig. (fotoverslag)

Purmerend – Grote publiekstrekkers als Gerard Joling, Peter Beense en Bonnie St Clair stonden op het podium bij de 2e editie van het Mega Jordaanfestijn in het Leeghwaterpark gisteren. Op het meezingfestijn dat gisteren om 14:00 uur van start ging traden meer dan 20 artiesten op. 

Op de lijst van de line up stonden: de Topper Gerard Joling die al meer dan 30 jaar in het vak zit. Bonnie ‘kom je buiten spelen’ St Claire, Peter Beense, John West en vele anderen. Een aaneenschakeling van de grootste feestartiesten, de beste feesthits, gezellige foodstands en een markt. Iedereen ging uit zijn dak.

Op een paar schermutselingen na, een paar personen werden weggevoerd door de beveiliging wegens overtreding van het huisreglement, is het evenement ook dit jaar weer geslaagd. Mogelijk komt er in 2018 weer een editie. RegioPurmerend dankt de organisatie voor de gezelligheid.

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.