112Purmerend

Tweetal pleegt vernielingen

Purmerend – Op de Beemsterburgwal heeft de politie zondagochtend een 24-jarige vrouw en een 32-jarige man uit Purmerend aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Rond 03.50 uur zagen agenten het duo lopen. De man gaf aan dat hij ruzie had gehad en een raam had ingeslagen. De vrouwelijke verdachte biechtte op dat ook zij een raam had vernield. De Purmerende werd het alleen ietwat te heet onder de voeten en besloot er vandoor te gaan. Na een korte achtervolging kon de dame alsnog worden aangehouden. Het tweetal mocht de rest van de nacht doorbrengen op het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.