* OpiniePurmerend

Kruidnoten nu al verkrijgbaar. Kan dit eigenlijk wel?

Purmerend – Het is eind augustus en het duurt zo’n 3 maanden voor Sinterklaas een voet aan Nederlandse wal zet, maar de eerste kruidnoten in Purmerend zijn gesignaleerd. In de Plus op het Zwanebloem liggen de kruidnoten te wachten op gretige afname. Op de verpakking is zelfs het silhouet van sinterklaas te bekennen.

Volgens sommige kan dit niet want de kruidnoot kondigt het begin van de winter aan en is een echte traditie tijdens het sinterklaasfeest, andere interesseert het helemaal niets of zijn er zelfs blij mee.

Voor kleine kinderen kan dit wel wat verwarring opleveren omdat deze de afbeelding van Sinterklaas zien. En hoe ga je dat als ouder aan je kind uitleggen?

Foto: Dirk Groot.

Wat vindt u hier eigenlijk van?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.