112Purmerend

Purmerender aangehouden voor gewapende beroving

Deventer – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie middels een zogenaamde ´uitpraatprocedure´ vier mannen in de leeftijd van 22 tot 26 jaar aangehouden die verdacht worden van een beroving eerder die nacht.

Bij doorzoeking in het voertuig trof de politie een vuurwapen aan. De verdachten, afkomstig uit Deventer, Raalte en Purmerend, hebben het mannelijke slachtoffer op de Smedenstraat in Deventer onder bedreiging van een vuurwapen persoonlijke goederen afhandig gemaakt. Direct hierop is de politie ingeschakeld en heeft de bewuste auto snel kunnen traceren op de Boxbergerweg in Deventer.

Omdat er gemeld was dat er vermoedelijk een vuurwapen gezien was, hebben de politieagenten de dienstwapens gericht op de inzittenden en de verdachten middels een ´uitpraatprocedure´ uit het voertuig gehaald. Na onderzoek in het voertuig bleek dat er naast het vuurwapen ook goederen van het slachtoffer in de auto lagen.

De verdachten zitten nog vast en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.