15.9 C
Purmerend
maandag 29 mei 2023
Home112Purmerender aangehouden voor gewapende beroving

Purmerender aangehouden voor gewapende beroving

Deventer – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie middels een zogenaamde ´uitpraatprocedure´ vier mannen in de leeftijd van 22 tot 26 jaar aangehouden die verdacht worden van een beroving eerder die nacht.

Bij doorzoeking in het voertuig trof de politie een vuurwapen aan. De verdachten, afkomstig uit Deventer, Raalte en Purmerend, hebben het mannelijke slachtoffer op de Smedenstraat in Deventer onder bedreiging van een vuurwapen persoonlijke goederen afhandig gemaakt. Direct hierop is de politie ingeschakeld en heeft de bewuste auto snel kunnen traceren op de Boxbergerweg in Deventer.

Omdat er gemeld was dat er vermoedelijk een vuurwapen gezien was, hebben de politieagenten de dienstwapens gericht op de inzittenden en de verdachten middels een ´uitpraatprocedure´ uit het voertuig gehaald. Na onderzoek in het voertuig bleek dat er naast het vuurwapen ook goederen van het slachtoffer in de auto lagen.

De verdachten zitten nog vast en de recherche heeft de zaak in onderzoek.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,589VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.3 °
13.3 °
66 %
7.2kmh
98 %
ma
15 °
di
14 °
wo
19 °
do
15 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.