13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* Edam-VolendamSpanjaarden aangehouden voor diefstal fiets

Spanjaarden aangehouden voor diefstal fiets

Edam – De politie heeft donderdagmiddag, 31 augustus 2017, drie mannen van 25, 28 en 30 jaar uit Spanje aangehouden voor de diefstal dan wel heling van een fiets.

Een getuige zag rond 14.45 uur dat de drie mannen op de Keetzijde een fiets in een busje aan het laden waren. Omdat de getuige het niet vertrouwde, besloot hij direct 112 te bellen. Omdat de getuige een zeer duidelijke omschrijving van het voertuig en het kenteken had doorgegeven, hadden de gealarmeerde agenten het drietal snel in de smiezen. Het trio reed over de N247 in de richting van Broek in Waterland en de politie besloot hen een stopteken te geven.

De bestuurder voldeed hieraan en in het busje zagen agenten een fiets liggen. De fiets werd onderzocht en deze bleek van diefstal afkomstig.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.