6 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Traumahelikopter landt in Overwhere

Traumahelikopter landt in Overwhere

Purmerend – Veel hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in de huisartsenpraktijk aan de Suze Groenewegstraat. Een traumahelikopter kwam naast twee ambulances en meerdere politie eenheden ter plaatste.

Veel buurtbewoners stonden te kijken. De inzet zou gaan voor een jong persoon. De persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Onbekend is wat er aan de hand was en hoe de toestand van deze persoon nu is.

Het team van de traumahelikopter

Het team van de trauma helikopter bestaat uit een trauma-arts (anesthesioloog, intensivist of traumachirurg), een piloot en een verpleegkundige. De arts is, naast de opleiding tot specialist, opgeleid om medisch specialistische hulp te verlenen buiten het ziekenhuis in sterk uiteenlopende omstandigheden. Op deze manier hoeven meer uitgebreide behandelingen, zoals die alleen in een ziekenhuis gegeven kunnen worden, niet pas in het ziekenhuis gestart te worden.

Foto’s: Haico Kats – www.haicokats.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.8 °
4 °
69 %
0.9kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.