11.1 C
Purmerend
dinsdag 28 mei 2024
HomeCultuurOpen dag Cultuurhuis Wherelant voor jong en oud

Open dag Cultuurhuis Wherelant voor jong en oud

Purmerend – Zondag 10 september ben je van harte welkom bij de Open Dag van Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Docenten zijn aanwezig om informatie te geven over de cursussen en workshops die zij komend seizoen geven. Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of dans spontaan mee met de workshop Afrikaans dansen. Het kan allemaal tijdens de Open Dag van 13.00 tot 16.00 uur.

Activiteiten voor kinderen
De Open Kindermiddag is komen te vervallen maar kinderen kunnen nu op zondag 10 september mee met hun ouders of grootouders. Tijdens de Open Dag kunnen ook zij gratis meedoen met leuke, beeldende activiteiten.

Fotografie, beeldhouwen, schilderen, edelsmeden en meer
In september starten tal van cursussen op het gebied van beeldhouwen, schilderen, tekenen, kunstgeschiedenis, schrijven en fotografie. Ook voor edelsmeden, zilverklei,  textiel en glas in lood of een cursus handlettering bent u bij Cultuurhuis Wherelant aan het juiste adres. Tijdens de Open Dag zijn de meeste docenten aanwezig om vragen te beantwoorden en kunt u kennismaken met diverse materialen en technieken.

Groot aanbod workshops

Het aanbod voor het komende seizoen is wegens succes uitgebreid  met nieuwe workshops.  In één dag of middag werken de deelnemers toe naar een eindproduct. Dit kan een raam zijn van glas in lood, een tas van leer, een beeld van speksteen of bijvoorbeeld een persoonlijk sieraad of schilderij. Nieuw in het aanbod zijn de workshops in Mixed Media, Handlettering en Macramé.

Meer informatie?
De activiteiten tijdens de Open Dag worden aangeboden in een doorlopend programma. Cultuurhuis Wherelant vindt u aan de van IJsendijkstraat 403 te Purmerend op bedrijventerrein De Koog. Kijk voor meer informatie over de cursussen en workshops op www.wherelant.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
9.5 °
75 %
2.2kmh
86 %
di
17 °
wo
16 °
do
17 °
vr
16 °
za
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.