11.2 C
Purmerend
dinsdag 19 maart 2024
HomeBeemsterUitbreiding activiteiten NAM-locatie in Noordbeemster

Uitbreiding activiteiten NAM-locatie in Noordbeemster

Inloopbijeenkomst

Gaswinning zorgt tegenwoordig voor veel vragen. Daarom organiseert NAM een inloopbijeenkomst op woensdagavond 20 september, om het gesprek aan te gaan en vragen te beantwoorden. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van 19.30 – 22.00 van harte welkom bij Café De Drie Hamers, Beets 48 in Beets. U kunt zelf bepalen hoe laat u de bijeenkomst bezoekt, er is geen vast programma.

Gaswinning in Beemster

NAM wint in de gemeente Beemster aardgas op twee locaties, in Noordbeemster en in Westbeemster. Er wordt in dit gebied voldoende gas gewonnen om circa 200.000 huishoudens te voorzien van warm water en een warm huis. NAM wint aardgas uit ‘kleine velden’. Deze kleine velden zijn honderden keren kleiner dan het Groningen-gasveld. De kans dat een klein veld een aardbeving veroorzaakt is mede daarom zeer klein. Alle kleine gasvelden in Nederland samen zorgen voor zo’n 40% van de Nederlandse energievoorziening.

Kopfoto: Mediatheek nam.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,838FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
11.7 °
10.5 °
88 %
3.6kmh
100 %
di
15 °
wo
14 °
do
11 °
vr
10 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.