6.8 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* Nazomer FeestweekNazomerfeestweek 2017 spectaculair geopend

Nazomerfeestweek 2017 spectaculair geopend

Purmerend – De Nazomerfeestweek 2017 is geopend met een spectaculaire Skate Bike & BMX show in het Leeghwaterpark. De aankomende dagen staat Purmerend heel wat evenementen te wachten. De nazomerfeestweek duurt tot en met 17 september 2017.

Op het skatepark in het Leeghwaterpark was een half-pipe neergezet zodat de beste skaters van Nederland de aanwezigen kon vermaken met een interactieve show. Hoge sprongen, combinatie sprongen, alles zat erin. De beste fiets trail rider van Nederland liet zien wat hij waard was door met behulp van de aanwezige obstakels een spectaculaire show te geven en de ‘De danser op de fiets’ Nederlands beste BMX rider liet een wervelende show zien waarbij de meest waanzinnige rotaties werden gemaakt.

Met de muziek zat het ook wel goed want aanstormende DJ’s van DJ school Purmerend waren aanwezig om met hun beats de opening compleet te maken.

Voor het programma  per dag van de Nazomerfeestweek kijkt u hier: https://regiopurmerend.nl/programma-nazomerfeestweek-2017/

Foto’s: Rob Klaucke



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
8.4 °
5.6 °
78 %
7.2kmh
100 %
do
6 °
vr
11 °
za
13 °
zo
15 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.