* Nazomer FeestweekPurmerend

Nazomerfeestweek 2017 spectaculair geopend

Purmerend – De Nazomerfeestweek 2017 is geopend met een spectaculaire Skate Bike & BMX show in het Leeghwaterpark. De aankomende dagen staat Purmerend heel wat evenementen te wachten. De nazomerfeestweek duurt tot en met 17 september 2017.

Op het skatepark in het Leeghwaterpark was een half-pipe neergezet zodat de beste skaters van Nederland de aanwezigen kon vermaken met een interactieve show. Hoge sprongen, combinatie sprongen, alles zat erin. De beste fiets trail rider van Nederland liet zien wat hij waard was door met behulp van de aanwezige obstakels een spectaculaire show te geven en de ‘De danser op de fiets’ Nederlands beste BMX rider liet een wervelende show zien waarbij de meest waanzinnige rotaties werden gemaakt.

Met de muziek zat het ook wel goed want aanstormende DJ’s van DJ school Purmerend waren aanwezig om met hun beats de opening compleet te maken.

Voor het programma  per dag van de Nazomerfeestweek kijkt u hier: https://regiopurmerend.nl/programma-nazomerfeestweek-2017/

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.