112Purmerend

Poging woninginbraak Lepelaarpark in Opsporing Verzocht

Purmerend – Op maandag 8 mei 2017 hebben drie personen geprobeerd in te breken in een woning aan het Lepelaarpark in Purmerend.

De bewoner kwam rond 14.45 uur de straat inrijden en zag dat er een man voor de deur van zijn woning stond. Toen de man de bewoner zag, rende hij direct weg. Niet veel later kwamen er nog twee mannen tevoorschijn die ook wegrenden.

De mannen renden naar een auto (zilvergrijze VW Golf of Polo), stapten hierin en reden weg in de richting van de P.J. Oudlaan. Daarna is de bewoner het drietal uit het oog verloren. Toen de man bij zijn woning kwam, zag hij braakschade aan de voordeur. Ook trof hij braakschade aan, aan de schuifdeur aan de achterzijde van de woning. Tot slot bleek ook de tuindeur te zijn opengebroken.

Vanavond, 12/09/2017, was deze zaak te zien in het programma Opsporing van AVRO/TROS.

Eventuele tips kunt u kwijt op de site van Opsporing Verzocht: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/zaak/poging-tot-woninginbraak-aan-het-lepelaarpark/

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/07/05/onderzoek-poging-woninginbraak-lepelaarpark/

Kopfoto: Screenshot video.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.