11.1 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendStille tocht voor doodgeschoten Purmerender

Stille tocht voor doodgeschoten Purmerender

Purmerend – Vrijdag 15 september 2017 houden de vrienden van Raymon van der Tien een stille tocht ter nagedachtenis aan hun vriend. Ray zoals vrienden hem noemen is op 1 september in de vroege ochtend door de politie neergeschoten aan de Westerdraay.

De stille tocht is vooral bedoeld om de nabestaanden een hart onder riem te steken. De tocht begint om 20 uur bij het grasveldje ter hoogte van Meteorenweg 1020 en eindigt op de plek waar Raymon is doodgeschoten, achter flatgebouw De Wilgenhoek.

Iedereen is welkom om mee te lopen. De vrienden vragen of u een witte heliumballon wilt mee nemen zodat die aan het einde van de tocht opgelaten kan worden. Op de locatie zijn tevens fakkels te koop voor 2 euro die aan het einde van de tocht op de plaats waar Raymon is neergeschoten neergezet kunnen worden.

In een interview aan NH Nieuws geeft Barry van de Loo aan dat hij het nog steeds niet kan bevatten dat zijn vriend Raymon tijdens een psychose door de politie is doodgeschoten. Hij was volgens Barry slechts bewapend met een stofzuigerstang. Toch zou er door de politie dertien keer op hem zijn geschoten. Onbegrijpelijk, vindt Barry. “Je zou denken dat de politie in de benen schiet, maar niet dat de politie zo overweldigend dertien keer vuurt en iemand doodt”, legt hij uit. “Het is ondraagbaar voor familie en vrienden. Hij had natuurlijk wel zijn ziekte, maar het was echt een lieve jongen.”

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/09/05/doodgeschoten-man-is-41-jarige-raymon-tien/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.1 ° C
12.3 °
10 °
79 %
2.1kmh
8 %
do
19 °
vr
21 °
za
19 °
zo
22 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.