112Purmerend

Aangehouden met een zak vol pillen

Purmerend – Op donderdagmorgen hield de politie een 34-jarige man uit Purmerend aan wegens een serie verkeersovertredingen en verzet bij zijn aanhouding. Uiteindelijk bleek hij een zak met XTC-pillen bij zich te hebben.

Omstreeks 00.05 uur zag de politie een auto met hoge snelheid rijden. Zij zetten de achtervolging in en zagen dat de bestuurder op de Helsinkihaven in Purmerend plotseling de auto aan de kant zette en uitstapte. Het was meteen duidelijk dat de bestuurder gedronken had. De man moest een blaastest afleggen. Dit weigerde hij echter. Toen hem werd verteld, dat hij was aangehouden en dat hij mee moest naar het politiebureau, begon hij zich te verzetten.

Meerdere politiemensen en een diensthond waren nodig om de man uiteindelijk onder controle te krijgen en over te brengen naar het politiebureau. Toen de politie hem fouilleerde, bleek hij eenenveertig (vermoedelijk) XTC-pillen bij zich te hebben. De politie nam de drugs in beslag.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.