16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Aangehouden met een zak vol pillen

Aangehouden met een zak vol pillen

Purmerend – Op donderdagmorgen hield de politie een 34-jarige man uit Purmerend aan wegens een serie verkeersovertredingen en verzet bij zijn aanhouding. Uiteindelijk bleek hij een zak met XTC-pillen bij zich te hebben.

Omstreeks 00.05 uur zag de politie een auto met hoge snelheid rijden. Zij zetten de achtervolging in en zagen dat de bestuurder op de Helsinkihaven in Purmerend plotseling de auto aan de kant zette en uitstapte. Het was meteen duidelijk dat de bestuurder gedronken had. De man moest een blaastest afleggen. Dit weigerde hij echter. Toen hem werd verteld, dat hij was aangehouden en dat hij mee moest naar het politiebureau, begon hij zich te verzetten.

Meerdere politiemensen en een diensthond waren nodig om de man uiteindelijk onder controle te krijgen en over te brengen naar het politiebureau. Toen de politie hem fouilleerde, bleek hij eenenveertig (vermoedelijk) XTC-pillen bij zich te hebben. De politie nam de drugs in beslag.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.