CultuurPurmerend

Proeven van cultuur op de UITdagen!

Purmerend – Zondag 17 september vindt de gratis toegankelijke cultuurparade ‘UITdagen!’ weer plaats in Purmerend in P3 en bibliotheek waterland. En er kan weer cultuur geproefd worden.

Theater de Purmaryn wordt deze zomer verbouwd, dus wijken de UITdagen uit naar Cultuurpodium P3 en Bibliotheek Waterland. Op zondag 17 september is het bordes voor P3 omgetoverd tot een heus festival terrein met een tent en buitenpodium. Zowel in en om P3 als in Bibliotheek Waterland zijn er van 12 tot 17 uur optredens en workshops.

Er zijn ook verschillende foodtrucks en kinderen kunnen zich laten schminken. Op vier binnen én buitenpodia én op diverse plaatsen in De Bibliotheek vinden meer dan 40 optredens plaats van lokale dansscholen, bands, koren, orkesten en het NKT, dit jaar is er een speciaal podium voor lokale singer song writers. 

Kijk voor meer informatie over de UITdagen op www.facebook.com/uitdagen. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én het programma.

De UITdagen! is een initiatief van Theater de Purmaryn, Theater De Verbeelding en Bibliotheek Waterland. 

UITdagen, opening cultureel seizoen Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.