22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendStadsgesprek in P3 over mobiliteit

Stadsgesprek in P3 over mobiliteit

Purmerend – Op maandag 2 oktober 2017 organiseert de gemeente Purmerend een Stadsgesprek in poppodium P3. Het gesprek is het tweede in een reeks en maakt deel uit van het programma Purmerend 2040. Tijdens deze avond komen experts en inwoners aan het woord rondom een centraal thema. Op 2 oktober is dat thema mobiliteit.

Het Stadsgesprek in juli ging met name over hoogbouw en leverde interessante reacties op, zowel uit de zaal als via social media. Mobiliteit is ook een thema dat leeft in de stad. Denk bijvoorbeeld aan verkeer, infrastructuur, openbaar vervoer, bereikbaarheid en parkeren. Rondom deze onderwerpen gaan we in gesprek.  Aanwezigen in de zaal kunnen met stemkastjes hun mening geven.

Live uitgezonden

De presentatie van het Stadsgesprek ligt, net als in juli, in handen van Inge Diepman. RTV Purmerend zorgt voor een live-uitzending. Bovendien kunnen bewoners het gesprek live volgen via de Facebookpagina van gemeente Purmerend. Uiteraard is het mogelijk om het Stadsgesprek na afloop terug te kijken.

Jongeren

Wethouder Hans Krieger nodigt inwoners van Purmerend uit om aan te schuiven bij het Stadsgesprek en richt zijn oproep specifiek op jongeren.

Wethouder Krieger ‘In juli telden we een handjevol jongeren in de zaal. We weten dat veel jongeren in Purmerend willen blijven wonen. Daarom nodigen we hen in het bijzonder uit om mee te praten. Het programma Purmerend 2040 richt zich op de toekomstige generaties, dus we hopen dat zij hierbij aanwezig zijn.’

Locatie: P3, Purmersteenweg 17-19, Purmerend, Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.