Purmerend

Stille tocht voor Raymon ✟

Purmerend – Ruim 150 mensen kwamen Raymon van der Tien herdenken in een stille tocht. De tocht werd gelopen vanaf de Meteorenweg naar de plek op de Westerdraay waar Raymon door de politie op 1 september j.l. werd neergeschoten.

Fakkels en witte ballonnen waren de attributen om Ray, zoals hij werd genoemd door vrienden, te herdenken. Op de Westerdraay werden de ballonen los gelaten. Indrukwekkend was de stilte op de locatie. Na een tijd stil te hebben gestaan werden er door de vrienden flares afgestoken om Ray te eren. Diverse vrienden gaven aan dat zij het nog steeds niet goed kunnen bevatten wat er is gebeurd. “Het heeft veel emotie bij mij gebracht. Ik ben er dagen ziek van geweest.”, geeft een vriend aan.

Handhaving Purmerend en de wijkagenten uit de Overwhere waren aanwezig om de indrukwekkende stoet te begeleiden.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/09/05/doodgeschoten-man-is-41-jarige-raymon-tien/

Foto: Rob Klaucke.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.