Stille tocht voor Raymon ✟

Purmerend – Ruim 150 mensen kwamen Raymon van der Tien herdenken in een stille tocht. De tocht werd gelopen vanaf de Meteorenweg naar de plek op de Westerdraay waar Raymon door de politie op 1 september j.l. werd neergeschoten.

Fakkels en witte ballonnen waren de attributen om Ray, zoals hij werd genoemd door vrienden, te herdenken. Op de Westerdraay werden de ballonen los gelaten. Indrukwekkend was de stilte op de locatie. Na een tijd stil te hebben gestaan werden er door de vrienden flares afgestoken om Ray te eren. Diverse vrienden gaven aan dat zij het nog steeds niet goed kunnen bevatten wat er is gebeurd. “Het heeft veel emotie bij mij gebracht. Ik ben er dagen ziek van geweest.”, geeft een vriend aan.

Handhaving Purmerend en de wijkagenten uit de Overwhere waren aanwezig om de indrukwekkende stoet te begeleiden.

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2017/09/05/doodgeschoten-man-is-41-jarige-raymon-tien/

Foto: Rob Klaucke.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt