* HorecaPurmerend

Café Top 100 2017: Brasa stormt de top 10 binnen

Purmerend – 2 Purmerendse cafe’s doen het goed in de tussenstand van de publieksprijs van Misset Horeca Café Top 100 2017. De beide Purmerendse zaken, Brasa en de Bonte Koe, staan in de top 20. De zaak van Arwin Versteyne, Brasa, stormt de top 10 binnen en prijkt nu op plaats 5. De Bonte Koe staat op plaats 19. Dit blijkt uit een gepubliceerde tussenstand van Misset Horeca. 

Brasa behaalde in 2016 een plek op de 60e plaats in de De Café Top 100. Ook biercafe de Bonte Koe van Huub en Linda Arents doet het met een 19e plaats weer goed in het lijstje. Verleden jaar behaalde ze in de einduitslag de 8e positie en werd de Bonte Koe ook benoemd tot het beste café van de provincie Noord-Holland.

Een cafe komt niet zomaar aan een nominatie. Bezoeken van mystery guests, officiele bezoeken van de vakjury en een persoonlijk gesprek gaan er aan vooraf.

De publieksprijs wordt door publieksstemming bepaald. Er is een speciale Facebook-app ontwikkeld waarmee gasten kunnen stemmen op hun favoriete café. De stem-app is geopend van 17 juli t/m 6 oktober.

Stemmen op biercafe de Bonte Koe of Brasa kan je hier: https://www.facebook.com/CafeTop100/

Relevant artikel:

Café de Bonte Koe opnieuw in de Nederlandse top 10

Kopfoto: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.