CultuurPurmerend

Kunst in de etalage, thema Selfie

Purmerend – In de maand voorafgaand aan de Kunstroute laten zestien kunstenaars hun werk zien in één van de etalages in de Purmerendse binnenstad. Dit jaar zijn de kunstenaars geïnspireerd door het thema ‘selfie’. Vanaf 16 september tot 6 oktober vindt in de Dubbele Buurt, Breedstraat en Padjedijk de jaarlijkse etalageroute plaats. Deze route wordt georganiseerd door de Kunstroute Purmerend.

De route werd gisteren officieel geopend bij Outfit in de Dubbele Buurt. Alle kunstenaars waren uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn om aansluitend de route gaan lopen. Het publiek kon zich uiteraard bij de kunstenaars voegen.

Doe zelf ook mee en “Maak een selfie met een selfie” 

Het publiek kan een theaterbon van de Purmaryn winnen door de mooiste foto van zichzelf te maken met hun mooiste kunstwerk in één van de deelnemende etalages. Deze selfie kunnen ze sturen naar info@kunstencrearoute.nl.

De uitslag wordt bekend gemaakt op de verschillende locaties van de Kunstroute op 7 en 8 oktober.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.