* Nazomer FeestweekPurmerend

Steenwerpen op laatste dag Nazomerfeestweek

Purmerend- Op de laatste dag van de Nazomerfeestweek namen honderden steenwerpers bezit van de Koemarkt. De Ronde Tafel 60 Waterland organiseert al jaren met succes het grote steenwerptoernooi van Purmerend. Meer dan 60 teams streden om de eeuwige roem, maar voor steenwerpen geldt in de eerste plaats dat “meedoen belangrijker is dan winnen”. 

Op de eerste plaats is geëindigd het team van de Bonte Koe, op de tweede plaats Rolling Stones en op de derde plaats de politieke partij VVD Purmerend.

De opbrengst van dit toernooi was bestemd voor het Hertenkamp in de bloemenbuurt en Algemeen Opvangcentrum Purmerend. Beide goeden doelen konden 3000 euro in ontvangst nemen.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.